Recent Posts

    Ak Parti Mkyk Listesi : AK Parti yeni MKYK listesi! foto galerisi 51. resim - Ak parti'nin yeni mkyk listesinde 29 yeni isim yer aldı.

    Ak Parti Mkyk Listesi : AK Parti yeni MKYK listesi! foto galerisi 51. resim - Ak parti'nin yeni mkyk listesinde 29 yeni isim yer aldı.. Sadece genel başkan seçimi olacak. Bugün düzenlenen ak parti 6. Cumhurbaşkanı erdoğan, yeniden genel başkan seçildi. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın a takımı listesi, delegeler partinin en üst karar organı olan mkyk'da 19 isim liste dışı kaldı. Olağan kongresini bugün cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdi.

    22 mayıs pazar günü yapılması planlanan kongrede mkyk ve disiplin kurulu seçimi yapılmayacak. Olağanüstü büyük kongresi'nde, merkez karar yönetim kurulu (mkyk), merkez disiplin kurulu (mdk), genel merkez parti i̇çi demokrasi hakem kurulu. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın a takımı listesi, delegeler partinin en üst karar organı olan mkyk'da 19 isim liste dışı kaldı. Başbakan yardımcıları numan kurtulmuş, yalçın akdoğan, ekonomi bakanı nihat zeybekçi ve sağlık bakanı. Ak parti mkyk listesi kimlerden oluşuyor?

    AK Parti yeni MKYK aday listesi belli oldu - Kartal Gazetesi
    AK Parti yeni MKYK aday listesi belli oldu - Kartal Gazetesi from kartalgazetesi.com
    Ak parti kongresinde mkyk üyeleri belli oldu. 'hedef bir, millet bir' sloganının kullanıldığı ak parti 6. Kongrede divan, mkyk aday listesini mkyk listesinde eski 19 isim gitti, yeni 19 isim geldi. Olağan büyük kongresi'nde merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk), merkez disiplin kurulu ve genel merkez parti i̇çi demokrasi hakem kurulu için aday listeleri kesinleşerek seçime geçildi. Cumhurbaşkanı erdoğan, yeniden genel başkan seçildi. Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, merkez karar yürütme kurulu (mkyk) listesini 'tecrübe ve gençliği' buluşturacak şekilde oluşturacağı ifade edilirken, eski bakanlar mehmet özhaseki ve fatma betül sayan kaya'ya da parti yönetiminde yer verilebileceği kaydediliyor. Ak parti olağanüstü kongresinde yeni mkyk listesi belli oldu. Olağan büyük kongre'de cumhurbaşkanı erdoğan, teşekkür konuşması yaptı.

    Ak parti mkyk toplantı saat 18.32'de başladı.

    Başbakan yardımcıları numan kurtulmuş, yalçın akdoğan, ekonomi bakanı nihat zeybekçi ve sağlık bakanı. Tüzükte başka siyasi parti üyelerinin parti listesinden aday gösterilmesine ilişkin düzenleme de yapıldı. Böylece seçim ittifakı ak parti tüzüğüne eklenmiş oldu. Ak parti genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, merkez karar yürütme kurulu (mkyk) listesini 'tecrübe ve gençliği' buluşturacak şekilde oluşturacağı ifade edilirken, eski bakanlar mehmet özhaseki ve fatma betül sayan kaya'ya da parti yönetiminde yer verilebileceği kaydediliyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın başkanlığında ak parti'nin yeni a takımı'nda sürpriz isimler var. Ak parti'de yeni mkyk'da kimlerin olacağı merak konusuydu. Mkyk adaylığı için de tek liste var. Olağanüstü büyük kongresi'nde, merkez karar yönetim kurulu (mkyk), merkez disiplin kurulu (mdk), genel merkez parti i̇çi demokrasi hakem kurulu. Ak parti'nin yeni mkyk listesinde 29 yeni isim yer aldı. Ak parti'nin merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) bugünkü kongreyle birlikte yenilendi. 31 isim ise yerini korudu. Ömer çelik ve yalçın akdoğan'ın da aralarında bulunduğu bazı isimler liste dışı kaldı. 'hedef bir, millet bir' sloganının kullanıldığı ak parti 6.

    Siyasi ve hukuki i̇şler genel başkan yardımcısı: Ak parti'nin olağanüstü kongresinde cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan 1370 delegenin imzasıyla tek aday oldu. Ak parti'de bin 380 delegenin imzasıyla tek aday olarak genel başkanlık seçimlerine giren ahmet davutoğlu'nun 50 kişilik mkyk listesi, divan kabineden dört isim de mkyk'ya girdi. Başbakan yardımcısı veysi kaynak, çalışma ve sosyal. Cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) i̇şte tam liste.

    AK Parti MKYK aday listesi belli oldu: 21 isim liste dışı ...
    AK Parti MKYK aday listesi belli oldu: 21 isim liste dışı ... from www.gercekhaberci.com
    Tüzükte başka siyasi parti üyelerinin parti listesinden aday gösterilmesine ilişkin düzenleme de yapıldı. Ak parti'nin yeni merkez karar yürütme kurulu (mkyk) belli oldu. Ak parti'de mkyk asil aday listesine giren diğer egeli yeni isimler ise, aile ve sosyal politikalar bakanı olan denizli milletvekili sema ramazanoğlu geçtiğimiz kongrede mkyk yedek listesinde yer alıp sonradan asil üye olan i̇zmir milletvekili atilla kaya bu defa da yedek listesinde yer aldı. Büyük oranda değişen ak parti mkyk'sında 21 kişi yerini korudu, 29 yeni isim listeye girdi. 31 isim ise yerini korudu. Ak parti gençlik kolları genel sekreterliği ve genel merkez gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. Böylece seçim ittifakı ak parti tüzüğüne eklenmiş oldu. Cumhurbaşkanı ve ak parti genel başkanı recep tayyip erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde gerçekleştirilen merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) i̇şte tam liste.

    İşte ak parti yeni mkyk listesine girenler.ak parti'nin yeni mkyk listesinde 19 yeni isim girdi.

    Üöüncü olağanüstü kongresi'ni yapan ak parti kongresi'nde mkyk listesi de belirlendi. Ak parti gençlik kolları genel sekreterliği ve genel merkez gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. Olağan kongresi'nde ak parti merkez karar ve yönetim kurulu belli oldu. İşte ak parti mkyk listesi Hem genel başkanın hem de mkyk'nın belirlendiği tarihî kongrede önemli mesajlar verildi. The latest tweets from ak parti mkyk (@akpartimkyk). Parti sözcüsü ve i̇nsan haklarından sorumlu genel başkan yardımcısı yasin aktay ile. 31 isim ise yerini korudu. Büyük oranda değişen ak parti mkyk'sında 21 kişi yerini korudu, 29 yeni isim listeye girdi. Sabah saatlerinden itibaren 4 ayrı liste kulislerde dolaşmıştı. Ak parti gençlik kolları genel sekreterliği ve genel merkez gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. Giriş:18 ağustos 2018 16:56 güncelleme:11 aralık 2020. Ak parti mkyk toplantı saat 18.32'de başladı.

    Cumhurbaşkanı erdoğan'ın a takımı listesi, delegeler partinin en üst karar organı olan mkyk'da 19 isim liste dışı kaldı. Mkyk'da 27.dönemden 42 milletvekili, 8 milletvekili olmayan üye ve 29 yeni üye var. Başbakan yardımcısı veysi kaynak, çalışma ve sosyal. Ak parti i̇letişim merkezi (aki̇m). Daha önce, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme bakanlığı, başbakan yardımcılığı ve kalkınma bakanlığı gibi görevleri yürüten ak parti mersin milletvekili, karamanlı hemşerimiz lütfi elvan'da 29 kişilik mkyk listesine girdi.

    AK Parti yeni MKYK aday listesi belli oldu - Kartal Gazetesi
    AK Parti yeni MKYK aday listesi belli oldu - Kartal Gazetesi from kartalgazetesi.com
    Olağanüstü büyük kongresi'nde parti kadrolarında önemli değişiklikler yapıldı. Olağanüstü kongresi'nde merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) listesi de belli oluyor. Bugün düzenlenen ak parti 6. İşte ak parti yeni mkyk listesine girenler.ak parti'nin yeni mkyk listesinde 19 yeni isim girdi. Ak parti i̇letişim merkezi (aki̇m). Ak parti gençlik kolları genel sekreterliği ve genel merkez gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. Parti sözcüsü ve i̇nsan haklarından sorumlu genel başkan yardımcısı yasin aktay ile. Ak parti kongresinde mkyk üyeleri belli oldu.

    Olağanüstü büyük kongresi'nde mkyk, mdk, genel merkez parti i̇çi demokrasi hakem kurulu ile siyasi erdem ve etik kurulu için adaylar belirlendi.

    Ak parti'de mkyk asil aday listesine giren diğer egeli yeni isimler ise, aile ve sosyal politikalar bakanı olan denizli milletvekili sema ramazanoğlu geçtiğimiz kongrede mkyk yedek listesinde yer alıp sonradan asil üye olan i̇zmir milletvekili atilla kaya bu defa da yedek listesinde yer aldı. 22 mayıs pazar günü yapılması planlanan kongrede mkyk ve disiplin kurulu seçimi yapılmayacak. İşte o isimler… ak parti 3. Sabah saatlerinden itibaren 4 ayrı liste kulislerde dolaşmıştı. Böylece seçim ittifakı ak parti tüzüğüne eklenmiş oldu. 31 isim ise yerini korudu. İşte ak parti yeni mkyk listesine girenler.ak parti'nin yeni mkyk listesinde 19 yeni isim girdi. Olağanüstü kongresi'nde merkez karar ve yönetim kurulu (mkyk) listesi de belli oluyor. Ak parti gençlik kolları genel sekreterliği ve genel merkez gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundu. Ak parti i̇letişim merkezi (aki̇m). Olağanüstü büyük kongresi'nde yeni mkyk listesi açıklandı. Kongrede divan, mkyk aday listesini mkyk listesinde eski 19 isim gitti, yeni 19 isim geldi. Ak parti'nin yeni mkyk listesinde 29 yeni isim yer aldı.

    Belum ada Komentar untuk "Ak Parti Mkyk Listesi : AK Parti yeni MKYK listesi! foto galerisi 51. resim - Ak parti'nin yeni mkyk listesinde 29 yeni isim yer aldı."

    Posting Komentar

    Iklan Atas Artikel

    Iklan Tengah Artikel 1

    Iklan Tengah Artikel 2

    Iklan Bawah Artikel

    close